Aromaterapie

Ráda se s tebou podělím i o svou cestu k aromaterapii a vášni pro esenciální oleje. Můj vstup do tohoto fascinujícího světa nastal v roce, kdy jsem začala tvořit svíčky. Objevila jsem zcela nový rozměr vůní a relaxace.

Na začátku jsem vyzkoušela několik různých značek esenciálních olejů, ale něco zvláštního se stalo v roce 2021, kdy si mě „přivolala“ česká společnost Bewit. To byl ten okamžik, kdy jsem se zamilovala na první přivonění.

Od té doby mě esenciální oleje provází každým dnem. Jsou mým společníkem na nočním stolku, v kuchyni, v koupelně, a dokonce i v mojí kabelce. Tyto přírodní poklady mi pomáhají zrelaxovat, načerpat energii a nalézt harmonii ve svém každodenním životě.

Pokud jsi také zamilovaná do esenciálních olejů nebo hledáš inspiraci pro aromaterapii, jsi na správném místě. Na této stránce se chci podělit o své zkušenosti, tipy a rady ohledně využití esenciálních olejů. Máš-li nějaký dotaz, napiš mi, ráda ti poradím, inspiruji.

BEWIT
Vyrábí a dodává nejen ESENCIÁLNÍ OLEJE certifikované terapeutické kvality (CTEO®), ale i další přírodní výrobky podporující zdravý životní styl. Miluji jejich HOLISTICKOU KOSMETIKU a produktovou řadu BEWIT GREEN.

100% čisté esenciální oleje dokážou pomoci našemu tělu, ale i emocím a psychické pohodě.

Díky esenciálním olejům si můžeš ulevit od bolesti, navodit lepší a kvalitnější spánek, napravit trávení, podpořit proces hubnutí, opustit staré nefunkční návyky a programy a pustit do svého života novou energii a hojnost.

Moje přírodní lékárnička
Esenciální oleje a směsi esenciálních olejů, které by neměli chybět ve tvé domácí lékárničce:

Lavender – levandule – nejpoužívanějším esenciálním olejem na světě, přírodní antioxidant, upokojení, dobrý spánek
Frankincense – kadidlo – zdravé klouby, obnova sil, zklidnění, jemné upokojení, větší soustředění a očištění intelektu, meditace
Tea Tree – antiseptické vlastnosti, dezinfekce, protizápalový účinek
Protect – protivirusová a antibakteriální směs
Coldet – dobré trávení
Breath – dýchací cesty
Nopa – úleva od bolesti
Dračí krev s kadidlovým esenciálním olejem – antibakteriální účinky, hojení ran

Ideálním a nejbezpečnějším způsobem použití esenciálních olejů je inhalace prostřednictvím aroma difuzéru, který uvolňuje esenciální oleje do prostředí a vytváří voňavou oázu.

BEZPLATNÁ REGISTARCE s množstvým výhod.